Okulumuz Hakkında

Koruk İlkokulu
Koruk Köyü ELAZIĞ
0
0
https://korukilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Millet olarak özümüzde var olan bütün güzellikleri görüp, tarihini bilip ondan aldığı hazla vatan, millet ve bayrak sevgisini benimseyerek yön verebilen herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı olmasını istiyoruz.

MİSYON

Öğrenmeyi öğreterek, doğru ile yanlışı ,amaç ile aracı tutarlı bir şekilde ayırt etmeyi başaran,vatanına ,milletine ve Atatürk İlkelerine bağlı;milli,manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan ve geliştiren;ülkesinin çağdaş dünyada yerini almasına çalışan,üretken bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Bu güne kadar okulumuzdan mezun olan pek çok öğrencimiz, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde çalışma imkanına sahip olmuşlardır.
Öğretmen :7
Öğrenci :53
Derslik :8
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :405
Öğretim Şekli :ÖĞLEN DEVRESİ

Öğretim Şekli

ÖĞLEN DEVRESİ

Ders Başlama ve Bitiş

12:50-17:40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

35 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz Elazığ- Çemişgezek karayolu üzerinde, Elazığ merkeze 35 km uzaklıkta bulunan merkezi bir köydür. Yol tamamen asfalt olup altyapı sorunu bulunmamaktadır. Kanalizasyon şebekesi, su şebekesi bulunmaktadır. Tüm köyde telefon mevcuttur. Köyde eğitim oranı % 100’e yakındır. Köyde yaşayan halk geçimini daha çok tarımsal faaliyetlerle kazanmaktadır. Tarımsal faaliyetlerde yoğunluğu bağcılık, arpa, buğday ve mercimek oluşturmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları